8资源分享论坛 - 资源分享,资源共享|www.8ziyuan.com

标题: The Glitch Mob - RISE 登峰造极境 – 无损FLAC&高音质MP3(320K) - 网盘下载 [打印本页]

作者: 佛罗里达    时间: 2018-10-6 23:49
标题: The Glitch Mob - RISE 登峰造极境 – 无损FLAC&高音质MP3(320K) - 网盘下载

【音乐简介】

RISE 登峰造极境 (2018英雄联盟全球总决赛主题曲)

【在线试听】

https://url.cn/5CWZf80?.mp3

【音乐歌词】

RISE 登峰造极境 (2018英雄联盟全球总决赛主题曲) - The Glitch Mob/Mako/The Word Alive
词:英雄联盟/The Glitch Mob/Mako/The Word Alive
曲:英雄联盟/The Glitch Mob/Mako/The Word Alive
Welcome to the wild no heroes and villains
Welcome to the war we've only begun so
Pick up your weapon and face it
There's blood on the crown go and take it
You get one shot to make it out alive so
Higher and higher you chase it
It's deep in your bones go and take it
This is your moment now is your time so
Prove yourself and
RISE RISE
Make 'em remember you
RISE
Push through hell and
RISE RISE
They will remember you
RISE
Welcome to the climb up reach for the summit
Visions pray that one false step lead the end so
Higher and higher you chase it
It's deep in your blood go and take it
This is your moment take to the skies go
RISE RISE
RISE
RISE RISE
RISE
So get along so get along go
Get along 'long get a move on up
So get along so get along go
Get along 'long get a move on up
And as you fight among the death beneath the dirt
Do you know yet
Do you want it
And when the giants call to ask you what you're worth
Do you know if
Win or die you'll
RISE RISE
RISE
RISE RISE
RISE
RISE RISE
Pick up your weapon and face it
RISE
It's deep in your blood go and take it
RISE RISE
RISE RISE

【文件信息】

文件名大小
The Glitch Mob - RISE 登峰造极境.flac
39.73 MB
The Glitch Mob - RISE 登峰造极境.mp3
7.40 MB

文件总数 = 2
文件大小之和 = 49415013 Bytes

【下载地址】

作者: 错乱的人生    时间: 2018-10-6 23:50
666,这个可以支持!
作者: 绚濑绘里男朋友    时间: 2018-10-7 08:36
作者: qldx927    时间: 2018-10-7 08:58
没什么能描述我现在的心情,感谢感激。
作者: lfxl3344    时间: 2018-10-7 11:05
作者: hdchy    时间: 2018-10-7 12:26
这些人是歌手吗?
作者: 寂寞、变堕落    时间: 2018-10-8 08:40
666,这个可以支持!
作者: LOISCAO    时间: 2018-10-9 13:33
支持啦,这么好的东西,也就只有你能发现。
作者: 活著就是折騰    时间: 2018-10-10 08:52
谢谢楼主分享
作者: 晚眉妆    时间: 2018-10-11 02:56
谢谢楼主的分享~~收藏了~~!
作者: 头号玩家    时间: 2018-10-11 17:43
作者: 1024768g    时间: 2018-10-11 20:50
作者: 满栀    时间: 2018-10-12 15:21
找了好久终于找到了
作者: 投君怀抱里    时间: 2018-10-13 09:17
好资源终于找到了<<The Glitch Mob - RISE 登峰造极境 – 无损FLAC&amp;高音质MP3(320K) - 网盘下载>>
作者: 九安    时间: 2018-10-13 18:37
作者: 一切、虚伪    时间: 2018-10-14 12:58
金币不够了回复有金币吗
作者: 冒牌货    时间: 2018-10-15 06:30
找了好久终于找到了
作者: 二次元的妹子    时间: 2018-10-16 01:51
多谢分享
作者: 朱砂印    时间: 2018-10-16 21:40
感谢分享
作者: Penniless    时间: 2018-10-17 17:02
好资源终于找到了<<The Glitch Mob - RISE 登峰造极境 – 无损FLAC&amp;高音质MP3(320K) - 网盘下载>>
作者: 铷裹鰅見妳    时间: 2018-10-18 09:19
前排支持 感谢分享
作者: 脆弱让人放纵    时间: 2018-10-19 01:22
找了好久终于找到了
作者: 殇夜ο斤风    时间: 2018-10-19 17:19
谢谢楼主分享
作者: 爱⌒轻易说出口    时间: 2018-10-20 09:37
金币不够了回复有金币吗
作者: 粢醍    时间: 2018-10-22 07:22
<<The Glitch Mob - RISE 登峰造极境 – 无损FLAC&amp;高音质MP3(320K) - 网盘下载>>
作者: pytc1993    时间: 2018-10-22 16:29
作者: ◆沧桑    时间: 2018-10-23 09:51
多谢,谢谢楼主。
作者: 偏执的温柔    时间: 2018-10-24 06:55
金币不够了回复有金币吗
作者: 祭奠‘这羁绊    时间: 2018-10-25 01:55
多谢分享
作者: 我瞎不见光i    时间: 2018-10-25 19:30
强烈感谢
作者: 呼吸    时间: 2018-10-26 13:12
感谢你的分享,论坛有你更加的精彩
作者: 烟久    时间: 2018-10-27 06:46
<<The Glitch Mob - RISE 登峰造极境 – 无损FLAC&amp;高音质MP3(320K) - 网盘下载>>
作者: 限量版女汉子i    时间: 2018-10-28 00:37
太赞了!!!LZ!!!!
作者: 羔羊    时间: 2018-10-28 13:20
作者: 火眼love    时间: 2018-10-29 21:18
作者: 竹排江中游    时间: 2018-10-30 14:43
资源可用!谢谢分享!
作者: 无灵魂游走    时间: 2018-10-31 07:09
找了好久终于找到了
作者: fansea30    时间: 2018-10-31 08:37
作者: 19881205na    时间: 2018-11-1 10:04
作者: 灵魂—堕落者    时间: 2018-11-3 17:21
找了好久终于找到了
作者: F91    时间: 2018-11-3 17:47
作者: 苝海莈冇猫    时间: 2018-11-4 17:19
金币不够了回复有金币吗
作者: 黯然魂销.    时间: 2018-11-5 11:44
谢谢楼主的分享~~收藏了~~!
作者: muchunwang    时间: 2018-11-8 02:14
作者: muchunwang    时间: 2018-11-8 02:17
作者: kaipila5320    时间: 2019-1-5 00:57
作者: eleven    时间: 2019-1-7 16:48
作者: fhggjfj    时间: 2019-1-7 19:01
作者: stay2018    时间: 2019-1-14 14:19
作者: kane    时间: 2019-1-14 14:42
作者: jaydemon123    时间: 2019-2-1 16:25
作者: 暮光闪闪    时间: 2019-3-10 16:42
作者: jiadt    时间: 2019-3-26 17:16
很喜欢的资源,期待了很久。
作者: 930350468    时间: 2019-4-28 17:56
作者: wx_vkvKiA60    时间: 2019-5-4 22:49
作者: lau665    时间: 2019-5-16 16:00
楼主辛苦了,谢谢分享
作者: gordon    时间: 2019-5-22 22:38
谢谢贴主的分析
作者: retalucas    时间: 2019-5-23 08:40
作者: 有点逗-w-    时间: 2019-7-13 16:09
作者: guojj_8582    时间: 2019-7-13 16:58
作者: 启文轩    时间: 2019-10-6 16:25
作者: tulip    时间: 2019-10-23 14:57
作者: fr0406    时间: 2019-10-23 22:07
水喔
感謝樓主辛苦分享
作者: 影梓    时间: 2019-10-30 01:03
作者: cc2mars    时间: 2019-10-30 16:49
楼主流批
作者: kamchu    时间: 2019-11-20 12:32
作者: 河邊小船    时间: 2019-12-16 16:48
作者: 河邊小船    时间: 2019-12-16 16:49
作者: 飞翔皮    时间: 2019-12-16 23:24
作者: epicjaychen    时间: 2019-12-26 22:12
作者: ice_creator    时间: 2020-5-15 15:21
希望网盘还有效,谢谢
作者: niices    时间: 2020-8-7 17:05
感谢楼主{:5_183:}
作者: weiaivv    时间: 2020-9-18 19:59
收藏ing,感谢~
作者: wenhongye250    时间: 2020-9-26 08:07
下载来瞅瞅
作者: undef173    时间: 2020-12-13 21:47
感谢分享
作者: luxiulong    时间: 2021-11-8 14:14
很好的资源,谢谢楼主分享!

欢迎光临 8资源分享论坛 - 资源分享,资源共享|www.8ziyuan.com (https://www.8ziyuan.com/) Powered by Discuz! X3.4