[欧美音乐] Taylor Swift - Death By A Thousand Cuts (Live From Paris)

佛罗里达社区官方认证 发表于 2020-5-19 20:48 | 显示全部楼层 |阅读模式 打印 上一主题 下一主题
Taylor Swift – Death By A Thousand Cuts (Live From Paris)
音乐简介(About)】

流行创作天后Taylor Swift最新巴黎演唱会现场版音频 “Death By A Thousand Cuts” 正式发布。

【音乐歌词(Lyrics)】

作曲 : Taylor Swift/Jack Antonoff
作词 : Taylor Swift/Jack Antonoff
Saying goodbye is death by a thousand cuts
一句再见让我死于心碎成千万片
Flashbacks waking me up
闪回的记忆将我唤醒
I get drunk, but it's not enough
我不胜酒力 可这样还是不行
'Cause the morning comes and you're not my baby
因为 清晨照常来临 你却不属于我
I look through the windows of this love
我怀着这份爱意远远眺望
Even though we boarded them up
尽管这感情已被你我尘封
Chandelier's still flickering here
水晶吊灯光彩依然
'Cause I can't pretend it's okay when it's not
事已至此 我不能装作若无其事
It's death by a thousand cuts
如同心死了成千上万次

I dress to kill my time, I take the long way home
我梳妆打扮来消磨时间 绕远路回家
I ask the traffic lights if it'll be alright
问交通指示灯 一切会好转吗
They say, "I don't know"
它们答道 “不清楚”
And what once was ours is no one's now
曾属于你我的美好 已无人认领
I see you everywhere, the only thing we share
你的身影挥之不去 这座小城
Is this small town
曾是我们的专属
You said it was a great love, one for the ages
你说这份珍贵的爱在岁月中无可比拟
If the story's over, why am I still writing pages?
可如果故事已结尾 为什么我还在书写后续?
'Cause saying goodbye is death by a thousand cuts
一次道别让我死于心碎成千万片
Flashbacks waking me up
闪回的记忆将我唤醒
I get drunk, but it's not enough
我不胜酒力 可这样还不够
'Cause the morning comes and you're not my baby
因为 清晨照常来临 你却不属于我
I look through the windows of this love
我怀着这份爱意向外看去
Even though we boarded them up
尽管这感情已被你我尘封
Chandelier's still flickering here
水晶吊灯光彩依然
'Cause I can't pretend it's okay when it's not
如同心死了成千上万次

My heart, my hips, my body, my love
我的心 我的臀 我的身体还有我的爱意
Tryna find a part of me that you didn't touch
试图找到你不曾触及的地方
Gave up on me like I was a bad drug
你却弃我如敝履
Now I'm searching for signs in a haunted club
此刻我如失神的游魂 在俱乐部里寻找安慰
Our songs, our films, united we stand
专属我们的歌和电影 我们曾坚定不移
Our country, guess it was a lawless land
你我的领域 曾是不受拘束的净土
Quiet my fears with the touch of your hand
你的轻抚 舒缓了我内心的不安
Paper cut stings from our paper-thin plans
切痕给我薄如纸片的计划留下刺眼印记
My time, my wine, my spirit, my trust
我的时间 红酒 心神与信任
Tryna find a part of me you didn't take up
试图找到生活中没被你占据的部分
Gave you so much, but it wasn't enough
为你付出这么多 却还是不够
But I'll be alright, it's just a thousand cuts
但我会挺过来的 不过千万次的伤痛而已

我不胜酒力 可这样还不够
'Cause you're not my baby
因为你不属于我
我怀着这份爱意看向窗外
尽管这感情已被你我尘封
水晶吊灯光彩依然
No, it's not
局面不容乐观
如同心死了成千上万次
Part of me that you didn't touch
每一处都留有你抚摸的痕迹
My body, my love, my trust
我的身体 我的爱意 我的全部信任
But it wasn't enough, it wasn't enough, no, no
可这远远不够 不够

I take the long way home
我绕远路回家
I ask the traffic lights if it'll be alright
问交通指示灯 一切会好转吗
They say, "I don't know"
它们答道 “不清楚”

【文件信息(Files)】

文件名大小
Taylor Swift - Death By A Thousand Cuts (Live From Paris).mp3
7.71 MB

文件总数 = 1
文件大小之和 = 8083803 Bytes

【下载地址(Download)】ID202005192047.zip

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

即日起,我们启动大专辑整理计划;就是整理歌手的专辑合集档发布,诸位有什么喜欢的歌手,想要我提前整理发布的,可以给我留言哦;

精彩评论45

往事如梦 发表于 2020-5-19 21:49 来自手机 | 显示全部楼层
前来收藏感恩

温馨提示

记得善用社区搜索功能,那里可能会有你想要的资源;论坛站内搜索

如果你有什么需要的资源可以去悬赏问答发帖,求助社区的网友,我们会在第一时间给你回复哦;资源求档

对于本社区如果你有任何好建议或者相关合作可以随时与我们联系,或者在反馈建议发帖,您的支持,是我们发展的最大动力;投诉建议

hdchy 发表于 2020-5-20 00:58 | 显示全部楼层
Taylor Swift终于有新歌了
每天一签到,证明我来过8资源分享论坛...
二次元的妹子 发表于 2020-5-20 03:24 | 显示全部楼层
期待更多的作品

温馨提示

记得善用社区搜索功能,那里可能会有你想要的资源;论坛站内搜索

如果你有什么需要的资源可以去悬赏问答发帖,求助社区的网友,我们会在第一时间给你回复哦;资源求档

对于本社区如果你有任何好建议或者相关合作可以随时与我们联系,或者在反馈建议发帖,您的支持,是我们发展的最大动力;投诉建议

天天风 发表于 2020-5-20 09:30 | 显示全部楼层
新歌好听,谢谢分享了

温馨提示

-葬心葬爱° 发表于 2020-5-22 14:28 | 显示全部楼层
下来听听看

温馨提示

眼角下的眼泪※ 发表于 2020-5-22 21:38 | 显示全部楼层
来听听 好音乐

温馨提示

无灵魂游走 发表于 2020-5-23 07:54 来自手机 | 显示全部楼层
音乐让生活更美好

温馨提示

LongGangqun 发表于 2020-5-23 16:01 来自手机 | 显示全部楼层
感恩分享多谢

温馨提示

灵魂—堕落者 发表于 2020-5-23 18:46 | 显示全部楼层
下来听听看

温馨提示

leima0358 发表于 2020-5-24 01:43 来自手机 | 显示全部楼层
不错哦 试听一下

温馨提示